Vágólapra másolva!
Az őszi jó szereplést követően tavasszal alaposan visszaesett a Wereder Bremen a Bundesligában. Lisztes Krisztián csapata az elmúlt hét fordulóban két győzelem mellett egy döntetlent és négy vereséget könyvelhetett el, a megszerzett hét pont pedig alapos csalódás a brémai szurkolók számára.

No meg a csapat edzője, Thomas Schaaf is rendesen "bepipult" a kudarcok hatására, nyilván emiatt rendelt el amolyan pótalapozást a zöld-fehér labdarúgók számára. Érdeklődésünkre Lisztes Krisztián, a kemény keddi tréning után a csapat és önmaga teljesítményéről beszélt.

"Tény, volt már jobb hangulat is az öltözőben, ilyen rossz kezdésre ugyanis senki sem számított. A legbosszantóbb, azonban, hogy nálunk gyengébb képességű csapatoktól kaptunk ki. Mönchengladbachban, Cottbusban és a Stuttgart ellen minimum egy pontot el kellett volna csípnünk. A gondot nem a hozzáállásban, hanem abban látom, hogy most nem vagyunk olyan kirobbanó erőben, mint ősszel. Ráadásul eltiltások miatt alig tudtunk az őszi alapcsapatunkkal felállni, a kiegészítő játékosok pedig nehezen képesek pótolni a kulcsembereket. A hét végén megyünk Nürnbergbe, majd jön hozzánk Király Gabi és Dárdai Pali csapata, a Hertha, ezen a két meccsen eldől a sorsunk, nevezetesen, hogy az UEFA-kupás helyekért küzdhetünk a bajnokságban, vagy a középmezőnyben ragadunk meg. Két hét múlva egyébként a csapattársakkal együtt - az elmúlt heti kudarcok hatására és a szurkolók kiengesztelésére - főként azoknak, akik pénzt áldoztak a mönchengladbachi útra, négy buszt bérelünk, s így szurkolóink ingyen utazhatnak el következő idegenbeli meccsünkre."