Vágólapra másolva!
A csütörtöki sorsoláson fény derült arra, hogy Tatabánya-Újpest és Dunaferr-Haladás elődöntőkre kerül sor a labdarúgó Magyar Kupában. A fináléba kerülésről egy mérkőzés dönt.

Nem titok, a Megyeri úton sokan éppen a Tatabányát szerették volna ellenfélül. A lilák kívánsága teljesült is, ám Glázer Róbert vezetőedző óvatosan ítéli meg az esélyeket: "Az elődöntőben már nincs könnyű ellenfél, főként azt figyelembe véve, hogy egyetlen találkozó dönt a döntőbe kerülésről" - mondta Glázer.

"Továbbá emlékeztetnék arra, hogy amikor a Tatabánya, szintén másodosztályú csapatként, kupadöntőt játszott Vácott, előzőleg 3-1-re legyőzte az Újpestet is. Azaz, óva intenék mindenkit a csapaton belül, hogy lebecsülje a tatabányai együttest. Ha döntőbe akarunk kerülni, márpedig ezt akarjuk, akkor tekintet nélkül arra, hogy ki az ellenfél, meg kell szakadni a sikerért a pályán. Ezt várom el a fiúktól a kupában és a bajnokságban is. Az mindenesetre örömteli hír, hogy a cseh válogatott Kozel felépült a sérüléséből, márpedig vele lényegesen stabilabb lehet a védekezésünk."