Vágólapra másolva!
Továbbra sem megy a Borsodi Ligában a Dunaferr focistáinak - a Magyar Kupában elődöntős Egervári-csapat ezúttal Sopronban szenvedett vereséget, s maradt ötödik. Simon Tibor fiai meg éppen MK-kiesés után javítottak, sikerükkel a kilencedikről felugrottak a hetedik helyre.

Borsodi Liga, 24. forduló:
Sopron - Dunaferr 2-0 (1-0)
Sopron, 4500 néző, V: Kiss B.
Sopron: Farkas - Vincze, Szabados, Prazenica - Perger, Pintér (Csiszár, 76.), Somogyi, Horváth R. (Bausz, 85.), Fehér - Sira (Javrujan, 54.), Tóth M.
Dunaferr: Németh - Molnár (Nikolov, 66.), Éger, Bagoly, Kiss Gy. - Sowunmi, Zováth, Lengyel, Rósa H. - Tököli, Rósa D.(Csehi, 46.)
gól: Horváth R. (1.), Tóth M. (59.)
sárga lap: Éger (51.)

1. perc: az első szögletből megszerezte a vezetést a Sopron: Somogyi jobb oldali beívelése átszállt a hosszú oldalra, ahonnan a berobbanó Horváth 5 méterről a kapu közepébe fejelt (1-0).

59. perc: az előretörő Pintér ugratta ki Tóth Mihályt, aki egy csellel lerázta magáról Égert, és a kifutó Németh mellett a bal alsó sarokba helyezett (2-0).

Az elhunyt legendás csatár, Hidegkuti Nandár emlékére gyászszünettel kezdődött a találkozó. A gyors hazai gól után a Dunaferr vette át az irányítást, de miután Tóth Mihály kihasználta első lehetőségét, alábbhagyott a lendülete. Összességében a Sopron megérdemelten győzött.

Ajánlat: