Vágólapra másolva!

Négy Eb-selejtezőcsoportban még nincs menetrend

Szűk két héttel a március 25-i határidő lejárta előtt négy csoportban készült el a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének menetrendje, négy esetben sikertelen volt az egyeztetés, kettőben később alakul ki a program.

A "magyar csoport" programja február 20-án elkészült. Gellei Imre szövetségi kapitány együttese 4. csoportbeli első mérkőzését október 12-én Svédországban játssza. A további ellenfelek: Lengyelország, Lettország és San Marino. A magyarokén kívül eddig csak az 1. (Franciaország, Szlovénia, Ciprus, Izrael és Málta), az 5. (Németország, Skócia, Litvánia, Izland, Feröer-szigetek) és a 9. csoport (Olaszország, Jugoszlávia, Finnország, Wales, Azerbajdzsán) rendelkezik végleges programmal.

Kedden nem sikerült elkészíteni a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság 2. selejtezőcsoportjának menetrendjét. A román, a dán, a norvég, a bosznia-hercegovinai és a luxemburgi válogatott képviselői közel ötórás tanácskozást zártak eredménytelenül. Korábban a 3. (Csehország, Hollandia, Ausztria, Fehéroroszország és Moldova), a 6. (Spanyolország, Görögország, Ukrajna, Észak-Írország és Örményország), illetve a 7. (Anglia, Törökország, Szlovákia, Macedónia és Liechtenstein) csoportban maradt el a megállapodás.

A 8. (Belgium, Horvátország, Bulgária, Észtország, Andorra) és a 10. csoportban (Írország, Oroszország, Svájc, Grúzia, Albánia) még nem volt időpontegyeztetés.

Az európai szövetség március 25-ig várja a végleges programokat, ahol nincs összhang az érintettek között, ott március 28-án az UEFA sorsolása dönt.

Korábban: