Vágólapra másolva!
A Borsodi Ligában jelenleg a negyedik helyen álló Videoton labdarúgócsapatát működtető kft. irányítói Várhidi Péter vezetőedző szerződését 2004. június 30-ig, Dvéri Zsolt középpályásét 2007. június 30-ig hosszabbították meg.

Dvéri a téli szünetben Újpestről tért vissza Székesfehérvárra. Kedvező külföldi ajánlat esetén kontraktusának lejárta előtt is távozhat a klubtól.

Várhidi Péter a hosszabbításról és a Videoton céljairól a következőket nyilatkozta: "Már decemberben szóba került, hogy esetleg meghosszabbítjuk a megállapodást, amit a vezetők ajánlottak fel, amire azt feleltem, ha a feltételek adottak, szívesen maradok. A feltételeken a csapat megerősítését értettem, no meg a stabil anyagi hátteret, hiszen e nélkül képtelenség sikert elérni. Szerencsére mindezek adottak, így a brazíliai túrán úgy állapodtunk meg, amint lehetőség nyílik rá, aláírjuk az újabb szerződést. Ennek most jött el az ideje, s húsz perc alatt egymás tenyerébe csaptunk a fehérvári vezetőkkel. A jövőben természetesen nagyon jó csapatot szeretnénk kialakítani, ám mivel mi nem a Real Madrid költségvetésével rendelkezünk, azért mindezt csak fokozatosan képzelhetjük el. Ettől függetlenül, mivel a csapat egyre inkább rutint szerez, és a keret is erősödött, idővel nekünk sem lehet más célunk, mint a nemzetközi kupaszereplés."