Vágólapra másolva!
A szurkolói béke érdekében ezúttal két egykori futballsztár, Nyilasi Tibor és Törőcsik András "békélt meg" az Üllői úti stadion kezdőkörében: közösen feszítettek ki egy sálat, melyen "Zöld sasok!" felirat volt olvasható. A szombati Ferencváros-Újpest meccset felvezető békekampány azt célozza, hogy ezúttal ne legyen balhé a rangadó kapcsán.

Miközben kattogtak a vakuk, kiderült, hogy Törő ugyan szívesen jelen lenne a szombati mérkőzésen, de egyelőre nincs jegye, és a pénztárnál kígyózó sor láttán nem is nagyon bízik abban, hogy még belépőhöz juthatna. Szeiler József, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. ügyvezető igazgatója természetesen azonnal Törő segítségére sietett, és két jeggyel ajándékozta meg az egykori újpesti sztárt, így Törő a fiával együtt a C szektorból figyelheti majd a nagy rangadót. A jegyeket Nyilasi Tibor adta át, és még egy díszdobozba csomagolt francia vörösborral is meglepte Törőt.

A két legenda találkozásával zárult az a sorozat, melyet a lelátói béke érdekében indított a Ferencváros ezen a héten. Farkasházy Tivadar, Havas Henrik, O. J. Sámson és Ganxsta Zolee után természetesen Nyilasi Tibor és Törőcsik András is felemelte szavát a lelátói erőszak ellen.

"Azt hiszem, egyike vagyok azoknak, akik abszolút hitelesen intézhetnek felhívást a szurkolókhoz a béke érdekében" - így Törőcsik -, "ugyanis egykori újpesti játékosként többször is játszottam a Fradi öregfiúk csapatában, és tiszteletbeli ferencvárosinak vallom magam. Azt nem kívánom, hogy a szurkolók közösen kávézgassanak a meccs előtt és egymás nyakába boruljanak, úgy szeressék egymást, mert ez nem reális cél. Azt viszont el kell érni, hogy az erőszak eltűnjön a pályáról! Innen egyébként közösen megyünk el ebédelni Nyíllal, a meccs után pedig közösen koccintunk majd azzal a francia vörösborral, amit most kaptam Fradi-címeres díszdobozban. "

Korábban:

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Fórum: