Vágólapra másolva!
"Kissé visszaesett a formám, de feltámadok! Nehéz hat hét áll mögöttem, de nyugodt vagyok, hiszen már átéltem hasonló krízist" - mondta Zinedine Zidane, a Real Madrid francia középpályása.

A világ- és Európa-bajnok francia csillag bevallotta: az elmúlt néhány szezon elején, valamint a hajrák előtt mindig hasonló problémákkal küszködött. "Ez teljesen normális, s emiatt egyáltalán nem is aggódom. Sőt, jó jelnek tekintem, hiszek abban, hogy az idény végén újra a csúcson leszek. Egyelőre még csak és kizárólag a Real Madridra összpontosítok, s ez nem változik a bajnoki idény meg a BL-sorozat végéig" - szögezte le Zidane.

A rendkívül technikás és eredményes középpályás meg akarja nyerni a Reallal a Bajnokok Ligáját és a spanyol pontvadászatot, majd következhet a május 31-én kezdődő világbajnokság. "Senkitől sem félünk! Erős a csapatunk, bárkivel felvesszük a versenyt."

A Real Madrid edzőtáborában tartott sajtótájékoztatón a francia sztár nem feledkezett meg a futballvilág szombati csúcseseményéről, a Barcelona elleni idegenbeli szuperrangadóról sem: "Jó játékot várok. Győzelem esetén már kilenc ponttal előznénk meg riválisunkat, s ez nagyon fontos számunkra. A Barcelona is többé-kevésbé jól játszik az elmúlt hetekben, s ugyanez igaz a mi csapatunkra is."

Korábban: