Vágólapra másolva!
Az ex-győri Kenesei Krisztián mesterhármast ért el, a második helyét megerősítő Zalaegerszeg biztos győzelmet aratott a tizedikként szerénykedő ETO otthonában.

Borsodi Liga, 25. forduló:
Győri ETO - Zalaegerszeg 1-3 (0-0)
Győr, 3000 néző
vezette: Ábrahám
gól: Baumgartner (90.), illetve Kenesei (53., 66., 73.)
kiállítva: Molnár L. (80.)
Győr: Molnár L. - Bognár, Stark, Böjte, Székely (Andre, 46.) - Baumgartner, Lakos, Farkas, Regedei (Károlyi, 46.) - Szanyó - (Nicsenko, 70.), Semenik
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Urbán, Csóka, Szamosi - Nagy L., Molnár B., Balog (Ljubojevic, 86.), Egressy (Róth, 64.) - Kenesei (Sabo, 84.), Waltner

53. perc: Kenesei, Waltner akció végén Kenesei a visszakapott labdát 10 m-ről lőtte a kapu közepébe (0-1).

66. perc: Waltner 14 m-ről kapura emelt a kifutó Molnár L. felett, Stark a gólvonalról még kiollózta a labdát, de az érkező Kenesei 11 m-ről a kapu bal oldalába lőtt (0-2).

73. perc: Nagy L. sarokkal tette a labdát Kenesei elé, aki 14 m-ről talált a kapu bal sarkába (0-3).

80. perc: Molnár L. utolsó emberként szabálytalankodott Waltnerrel szemben, amiért Ábrahám játékvezető kiállította. A győrieknek nem volt több cseréjük, ezért Semenik állt a kapuba.

90. perc: Farkas átadása után Baumgartner 12 m-ről helyezett az üres kapuba (1-3).

Az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, nem látszott meg a jelentős helyezésbeli különbség a két csapat között. Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a ZTE, és a győri védelem hibáit kihasználva Kenesei mesterhármasával eldöntötte a három pont sorsát.

Tamási Zsolt: - A héten történtek után ez az eredmény benne volt a mérkőzésben. Egyéni hibák előzték meg a gólokat. Nem csüggedünk, tovább dolgozunk a bentmaradásért.

Bozsik Péter: - Az első félidő első felében szervezetlenül játszottunk, hasonlóan az első két mérkőzéshez. Szünet után rendeztük a sorokat, és a vezető gólunk után úgy játszottunk, ahogy vártam.

A forduló további műsora:
szombat:
Dunaferr-Videoton, 15 óra
Debrecen - MTK, 16.30
Vasas - Kispest, 17 óra
Haladás - Sopron, 17 óra
Ferencváros - Újpest, 18.30

Papp Győző

Ajánlat: