Vágólapra másolva!
Két héten belül aláírja új, négy évre szóló szerződését David Becham, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott középpályása. A hírt Peter Kenyon, a MU elnöke jelentette be. Az egyik angol lap úgy tudja, amennyiben a klub eladná játékosát, minimum 40 millió fontot kérne érte.

Megoldódni látszik a Manchester United jövője, már ami a szakvezetést és a labdarúgókat illeti. A legégetőbb gondot, az edzőkérdést már megoldotta a klub, és Sir Alex Ferguson maradása a labdarúgókat is meggyőzte a folytatásról. A legfrissebb hírek szerint a bajnokcsapat legnagyobb sztárja, David Beckham két héten belül aláírja új, négy évre szóló kontraktusát.

"Semmi sem száz százalék, de nagyon, nagyon bízom a megegyezésben" - jelentette ki Peter Kenyon, a MU elnöke. "Mi nagyon örülnénk a megállapodásnak, David pedig azzal a tudattal utazhatna a világbajnokságra, hogy tudja, a jövője biztonságban van. Mindig is úgy éreztük, Beckham velünk maradna a legszívesebben, így bízunk a sikeres tárgyalásokban."

A középpályás négyéves szerződése a heti 70 ezer fontos fizetésen alapulna, erre jönne még rá heti húszezer font az úgynevezett "személyes image-jogokból". A Manchester számára azért is fontos a megállapodás, mert Beckham szerződése jövőre lejár, márpedig akkor szabadon igazolható labdarúgóként a klub nem kaphatna érte egy pennyt sem. Jelenleg viszont a The Sun értesülései alapján, amennyiben Davidet eladná a klub, a tárgyalási alap 40 millió font lenne.

Pincési László

Korábban: