Vágólapra másolva!
Alacsony színvonalú találkozón a hit és elképzelés nélkül játszó éllovas ellen az agresszívebb hazaiak nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

Borsodi Liga, 28. forduló:
Újpest - MTK Hungária 2-0 (1-0)
Megyeri út, 5000 néző
vezette: Sápi
Újpest: Posza - Medgyesi (Szlezák, 76.), Kozel, Tamási, Korolovszky - Tokody (Móri, 91.), Sloncik, Szélesi, Lőw - Vagner, Túlio (Piroska, 74.)
MTK: Hajdu - Horváth L., Smiljanic, Elek - Skoric (Bori 54.), Jezdimirovic, Buzsáky (Juhász, 62.), Illés, Füzi Á. - Zavadszky, Branezac
gól: Skoric (öngól, 35.), Kozel (59.)
sárga lap: Sloncik (53.), Medgyesi (54.), illetve Skoric (32.), Jezdimirovic (51.), Smiljanic (77.), Zavadszky (83.)

21. perc: Buzsáky kitűnő ütemben indította Zavadszkyt, akinek 14 méteres lövése Poszáról kiperdült, Branezac ismételhetett, ám közelről az oldalhálót találta el.

27. perc: Tokody indításával Lőw egyedül törhetett kapura, de 14 méterről a kifutó Hajdu mellett a bal sarok mellé lőtt.

35. perc: Korolovszky 17 méteres, nagy erejű szabadrúgását Hajdu óriási bravúrral szögletre tolta. A sarokrúgás után Vagner lőtt kapura, és a labda Skoric lábán irányt változtatva a jobb sarokba vágódott (1-0).

59. perc: jobb oldali szöglet után Vagner lövése levágódott egy védőről, Kozel elé került, aki tiszta helyzetben 14 méterről bombázott a kapu jobb sarkába (2-0).

65. perc: Sloncik bedobásával Túlio kilépett a védők közül, tisztára játszotta magát, de 6 méteres lövését Hajdu szögletre hárította.

Glázer Róbert: "Végre egységes volt a védekezésünk, és úgy érzem, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. A Kozel, Sloncik, Vagner tengely jól futballozott, s a második félidőben több gólt is szerezhettünk volna. Örülök a győzelemnek, ám ezzel együtt továbbra is a jövő csapatát építjük Újpesten."

Bognár György: "Gratulálok az Újpestnek, sajnos, továbbra sem tudjuk az őszi formánkat hozni. Egyébként az MTK igazi arca az őszi és a tavaszi között van. Megértettem Puhl Sándor hétközben mondott szavait, miszerint ha továbbra is a játékvezetőkkel foglalkozom, az a karrierembe kerülhet. A bíró talán ezért nem adott Füzi buktatásáért 11-est a javunkra, mint ahogy az egész mérkőzés során éreztette velünk, hogy nem sok keresnivalónk van."