Vágólapra másolva!
Olaszországban vadászik a francia sztárklub, a Paris Saint Germain vezetőedzője. Igaz, Luis Fernandez kiszemeltjei nem olaszok, hanem javarészt franciák.

Luis Fernandez a francia La Parisien napilap szerint Olaszországba utazott, hogy a kiesés ellen hadakozó AC Parma több futballistáját Párizsba csábítsa. Egyértelmű, hogy a Parma a már kiesett Venezia, Fiorentina és Lecce után negyedikként csatlakozhat a Serie B-be tartó együttesek közé, ha a keret háromnegyede máshová igazol.

Különösen a külföldieket nem köti majd semmi Parmához. A klub francia légióskülönítménye természetesen az "anyaországba" igazolna vissza legszívesebben, s ezt a szándékot igyekszik meglovagolni Luis Fernandez is. A korábban francia válogatott 31 éves Alain Boghossian és a 28 éves Johan Micoud már kész is a PSG-hez igazolni, a szerződés csupán pénz kérdése. Ám a párizsi klub nem áll túl jól anyagilag, s a Parma vezetősége egyelőre kevesli a Fernandez kínálta összeget. Pedig velük tartana az argentin védő, Matias Almeyda is, sőt Sabri Lamouchi szerződtetése is felmerült, ám őt a Juventus is megcélozta.