Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott együttesek futballistái közül többnek magasra szökött az ára az európai futballpiacon. A legmagasabbra talán a német Bayer Leverkusen védőjéé, a brazil Lúcióé, akit három kontinentális szuperklub is ostromol. Fernando Morientest, a Real Madrid csatárát pedig Fabio Capello csábítgatja az AS Romához.

A Bayer Leverkusen védője amellett, hogy zseniálisan zárta le a német csapat védelmét az idei Aranylabdás, Michael Owen oldalán, elődöntőbe jutást jelentő gólt lőtt az angol Liverpool elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. Lúcio szerződtetésére már a csoportmeccsek során alkudott a Juventus, de most a spanyol bajnok Real Madrid és az olasz címvédő AS Roma is bejelentkezett érte.

Ami azt illeti, a Real Madrid és az AS Roma között is létre jöhet megállapodás, a tét pedig Fernando Morientes. A spanyol válogatott csatárának megszerzését állítólag a Románál 2005-ig szerződést hosszabbító Fabio Capello szorgalmazza. Capello volt az is, aki a Real Madrid edzőjeként a csatárt a Zaragozától 1996-ban a királyi klubhoz hozatta.

Az átigazolás lehetőségét Capello és a római klubelnök, Sensi sem tagadta, sőt az elnökség egyik tagja, Baldini már Madridba is utazott a tárgyalások megkezdésére.

Németh Andrea

Ajánlat: