Vágólapra másolva!
Érdekes hírről számolt be a német Kicker magazin, amelynek információi szerint a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Eintracht Frankfurt együttese új trénert keres és a kispad esetleges várományosai között felmerült a klub egykori középpályásának, Détári Lajosnak a neve is.

Nem szerepel túl jól az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata az idei bajnokságban. Az egykori német sztárcsapat, amely 1959-ben bajnok, 1974-ben, 1975-ben, 1981-ben és 1988-ben német kupa-győztes volt jelenleg a másodosztály hetedik helyén szerénykedik, és esélye sincsen már a feljutásra. A klub szerdai, végrehajtó bizottsági ülésén amellett, hogy az új gazdasági partnereket és szponzori kapcsolatokat megvitatták, felmerült az új edző személye is.

A német trénerek közül Berti Vogts egykori válogatottbeli segítője, Wolfgang Rolff, az Unterhaching szakvezetője Günter-Lorenz Köstner, és a Darmstadt, valamint a Fortuna Düsseldorf korábbi mestere, Rudi Bommer került szóba. Ami számunkra érdekesebb, a megbeszélésen az egykori kiváló belga kapus, Jean Marie Pfaff mellett szóba került Détári Lajos neve is. Détári jelenleg a Kispest edzője, de Frankfurtban biztos nem felejtették el a szép időket, és azt az 1988. május 28-i napot, amikor az ő szabadrúgásgóljával győzött az Eintracht a Bochum elleni kupadöntőn.