Vágólapra másolva!
Az első félidőben kitűnően, látványosan, s kapura is veszélyesen játszott az Újpest, és bár a szünet után mérsékelte a tempót, fölényes győzelméhez nem férhetett kétség.

Borsodi Liga, 30. forduló:
Újpest - Kispest-Honvéd 4-0 (2-0)
Megyeri út, 6000 néző
vezette: Megyebíró
Újpest: Posza - Medgyesi, Kozel, Korolovszky - Kunzo (Szélesi, 39.), Erős, Sloncik (Piroska, 62.), Lőw - Vagner (Móri 84.), Túlio, Tokody
Kispest: Tóth J. - Babos (Torghelle, 64.), Dubecz, Dulca, Balint - Téger, Buzás (Lászka, 46.), Lipták, Füzi K. - Borgulya, Hercegfalvi (Sasu, 46.)
gól: Lőw (5.), Túlio (24.), Piroska (66.), Móri (87.)
sárga lap: Korolovszky (86.), illetve Babos (9.), Dulca (38.), Téger (39.), Borgulya (59.)

5. perc: Tokody a felezővonalnál egy csellel lerázta őrzőjét, majd a mellette robogó Lőw elé tálalt, aki elsőre a kifutó Tóth Józsefbe lőtte a labdát, de a kipattanót 10 méterről a kapu bal sarkába fejelte (1-0).

16. perc: Vagner futott el a jobb szélen, beadását Túlio egyből kapura küldte, a lövés Tokodyn irányt változtatott, s a bal felső sarokban kötött ki. Megyebíró játékvezető azonban nem gólt, hanem asszisztense intésére lest jelzett.

24. perc: Sloncik nagyszerű labdával indította Tokodyt, aki a 16-osnál bemutatott egy cselt, majd Túlio elé játszott, és a brazil csatár 13 méterről, higgadtan a jobb sarokba gurított (2-0).

66. perc: Tokody a felezővonalnál szerzett labdát, meglódult, majd két cselt követően Piroskát ugratta ki, aki 12 méterről laposan a jobb sarokba gurított (3-0).

87. perc: Piroska saját térfelének közepén kapott labdát, egy váratlan csel után jó ütemben indította Mórit, a fiatal csatár 12 méterről a kifutó Tóth J. mellett a kapu közepébe helyezett (4-0).

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei, további eredmények