Vágólapra másolva!
A hét vége kétségtelenül legnagyobb meglepetését az Osasuna együttese okozta azzal, hogy hazai pályán legyőzte a Real Madrid gárdáját. A pamplonai csapat az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, de a szünet után a Real nagyon feljavult, így Iván Rosado szépségdíjas találata sorsdöntőnek bizonyult. A csatár kapásból bombázott a fővárosiak kapujába.

Iván Rosado 1974. április 23-án született, és pályafutását a Recreativo Huelva együttesében kezdte el. A harmadik vonalban szereplő gárda első csapatában az 1993-94-es szezonban mutatkozhatott be, és nem is szerepelt rosszul, hiszen 22 mérkőzésen kilenc alkalommal volt eredményes.

A következő évadtól kezdve már alapember volt a csapatban, és nagyüzemben gyártotta a gólokat, két idényen keresztül egyaránt 16-ig jutott, az 1996-97-es szezonban pedig különösen kitett magáért, hiszen 25-ször vette be az ellenfelek hálóját. Ez sem volt elég azonban ahhoz, hogy feljuttassa a Recreativót a Segunda Divisiónba, ám Iván Rosadónak nem kellett tovább maradnia a harmadik vonalban, hiszen a Rayo Vallecano igazolta le.

A madridi csapat akkor esett ki a másodosztályba, és a feljutás reményében szerződtette a támadót, aki első szezonjában kilenc gólig jutott. A Rayo maradt a Segundában, és az 1998-99-es idényben Iván Rosadónak csak epizódszerep jutott, mindössze kétszer volt eredményes. A következő szezonban már az Osasuna játékosa volt, és Pamplonában megmutatta, hogy nem benne volt a hiba: mindössze 21 meccsen 11 gólt szerzett, és visszajuttatta a klubot a Primera Divisiónba.

A legjobbak között a legutóbbi pontvadászatban alaposan kitett magáért, hiszen 14 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, amivel házi gólkirály lett. A jelenlegi pontvadászatban valamivel gyengébben megy neki a játék, a Real Madrid elleni gólja a negyedik volt a sorban.

Ajánlat: