Vágólapra másolva!
 Mindkét csapat szurkolói csütörtöktől válthatják meg jegyeiket a nagy érdeklődéssel várt, szombaton 16.30 órakor kezdődő MTK-Ferencváros örökrangadóra. A hazai együttes kártyával rendelkező drukkerei a meccs helyszínén, a Hidegkuti-stadionban juthatnak hozzá belépőikhez, amelyeknek ára 1500 és 1800 forint. A pénztár csütörtökön és pénteken egyformán 12 és 17 óra között lesz nyitva.

A zöld-fehérek szimpatizánsai az Üllői úton vásárolhatnak jegyeket: csütörtökön és pénteken 10 és 17, szombaton 9 és 11 óra között. A számukra fenntartott szektorok állóhelyei 1000, ülőhelyei 1500 forintba kerülnek. Aki csak az utolsó pillanatban akarja megváltani a belépőt, az az összecsapás kezdete előtt két órával még megteheti a Hungária körúton.

A mérkőzés miatt több időszakos forgalmi korlátozás is életbe lép a stadion környékén: egyirányú forgalmi rendet vezetnek be 12 és 20 óra között a Salgótarjáni úton a Hungária körút és az Asztalos S. utca között az Asztalos S. utca irányába, valamint az Asztalos S. utcában a Salgótarjáni út és a Ciprus utca között a Ciprus utca irányába.

Tilos megállni 12-től 20 óráig a Sport u. mindkét oldalán a Hungária körút és a Törökbecse u. között, a Törökbecse u. mindkét oldalán a Sport u. és a Salgótarjáni u. között, a Salgótarjáni u. MTK-stadion felőli oldalán a Hungária körút és a II. sz. kapu között, valamint a Salgótarjáni úton a Zács u. és a Hungária körút közötti parkolóban.

Ajánlat: