Vágólapra másolva!
Az újpestiek a mérkőzés elején akár három gólt is szerezhettek volna, de miután a kínálkozó lehetőségek kimaradtak, Rósa H. és Tököli vezérletével fordítani tudtak a vendégek és megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Újpest - Dunaferr 1-2 (1-1)
Megyeri út, 3000 néző
vezette: Solymosi
Újpest: Szántai - Tamási, Kozel, Geri - Kunzo, Erős (Boér 87.), Pető, Poljakovic - Tokody, Túlio (Móri a szünetben), Vagner
Dunaferr: Németh - Molnár (Nikolov 71.), Salamon, Éger, Kiss Gy. - Sowunmi, Jäkl, Lengyel (Rósa D. 92.), Rósa H. - Balaskó (Zováth 61.), Tököli
gólszerzők: Poljakovic (5.), illetve Rósa H. (42.), Tököli (53.)
sárga lap: Túlio (41.), Kozel (65.), Kunzo (77.), illetve Rósa H. (16.), Tököli (22.), Sowunmi (68.)

5. perc: egy jobb oldali újpesti támadás végén Tokody középre ívelését Poljakovic 7 m-ről, a védők gyűrűjéből fejelte a kapuba (1-0).

11. perc: Poljakovic-Túlio-Vagner összjáték után utóbbi 12 m-es lövését Németh magabiztosan hárította.

21. perc: Erős kiugratásával Tokody teljesen egyedül törhetett kapura, ám lövése elakadt a kivetődő Némethben.

42. perc: Rósa H. az újpesti térfél közepén a védők sűrűjében helyezkedő Tököli elé ívelt, a csatár visszafejelte elé a labdát, és Rósa H. 17 m-ről laposan a jobb sarokba lőtt (1-1).

53. perc: Tököli cselezgetett az újpesti 16-os előterében, de rálépett a labdára, és elesett, így az Sowunmi elé kerülhetett, aki egy csel után Tököli elé játszott, s a gólkirály-jelölt 7 m-ről a bal sarokba helyezte a labdát (1-2).

64. perc: Tokody indításával Móri egyedül törhetett a vendégek kapujára, elhúzta a labdát a kifutó Németh mellett is, úgy tűnt, hogy könnyűszerrel guríthat a kapuba, de a visszavetődő kapuvédő bravúrosan szögletre mentette a lövést.

Ajánlat: