Vágólapra másolva!
Vasárnapi írásunkra, miszerint a matematikailag is kiesett Vasas vezetői - akár jogi úton, akár pénzügyi áldozatok árán - mindenképpen szeretnék meghosszabbítani a csapat első osztályú tagságát, rengeteg reagálás érkezett. Például Békéscsabáról, ahol az Előre FC egyik tulajdonosa határozottan cáfolta, hogy pénzügyi okok miatt nem vállalnák az NB I-es tagságot.

Nem véletlen a "viharsarki" elöljárók gyors válasza, hiszen az angyalföldi berkekből származó híreink szerint a Fáy utcában nem késlekednének, amint a feljutásra esélyes Békéscsaba, Siófok kettősből valamelyik nem vállalná az élvonalbeli szereplést, arról nem is beszélve, hogy a piros-kékek egy másik - adósságban úszó - NB I-es csapattal is kapcsolatban állnak ez ügyben (itt jegyezzük meg, hogy amennyiben a feljutók valamelyike - amiről egyelőre nincs szó - nem vállalná az NB I-es tagságot, akkor a tabellán előrébb végzett kieső, jelen esetben a Haladás folytathatná a küzdelmet az élvonalban).

Mindenesetre az Előre FC említett prominense jelezte nekünk, hogy amióta átvették a labdarúgó kft. irányítását, nemhogy öt napot, de még öt órát sem késtek a fizetésekkel, ráadásul az esetleges pletykák a játékosok fejét is alaposan megzavarhatják. Azaz a népes szurkolótáborral rendelkező Békéscsabán egyértelműen vágynak az élvonalbeli tagságra. Ezzel egyben világossá vált, hogy egyre szűkül a Vasas lehetősége a további élvonalbeli szereplésre.