Vágólapra másolva!
Mégsem Ewald Lienen lesz az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a Köln korábbi szakvezetője aláírt a spanyol Tenerife együtteséhez. A poszt várományosa most a bosnyák Aleksandar Ristic, aki biztos benne, hogy vele köt szerződést a csapat. A Frankfurter Rundschau úgy tudja, a vezetésben szóba került az MTK jelenlegi trénerének, Popovics Sándornak a neve is.

Nem Ewald Lienen lesz az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a szakember - aki januári, kölni menesztése óta munkanélküli volt - a spanyol Teneriféhez szerződött. Lienen 1995 és 1997 között már dolgozott a Kanári-szigeteken, akkor Jupp Heynckes mellett a másodedzői posztot töltötte be.

"Ristic hisz Várszegi hívásában" - ezzel a címmel jelent meg a Frankfurter Rundschau keddi írása, amelyben a lap tudni véli: a bosnyák Aleksandar Ristic személyében egyetlen kandidáló maradt a másodosztályú csapat edzői posztjára. A tréner a befejeződött szezonban a Rot-Weiss Oberhausen csapatát a Bundesliga II tizenkettedik helyére vezette, de szerződését az idény végén nem hosszabbította meg. "Az Oberhausen és a Frankfurt között kell döntenem, hiszek abban, hogy az Eintracht még jelez nekem" - mondta az 57 éves tréner.

A lap úgy tudja, hogy a bosnyák szakvezető mellett a klub tárgyalásban áll Popovics Sándorral is. Az MTK jelenlegi szakvezetőjének neve állítólag az edzői és a sportigazgatói poszton is felmerült, annak ellenére, hogy egy hete még úgy nyilatkozott a Fotex-vezérkar, nem gondolkodnak magyar szakemberben.

Pincési László

Ajánlat: