Vágólapra másolva!
Nem kevesebb, mint kilenc labdarúgónak jár le a szerződése a szezon végén a Matáv Sopron futballcsapatánál. E játékosok közül többen meghatározó emberek Bognár György együttesében, ám egyelőre csak Csiszár Ákosért jelentkezett a Győri ETO FC.

A lejáró szerződésű labdarúgók névsora: Borsi Csaba, Horváth Róbert, Nagy Tamás, Perger György, Sifter Tibor, Sira István, Somogyi József, Varga Krisztián és Vincze Gábor. Klement Tibor, a Matáv klubigazgatója elmondta, a vezetőség még a most zajló bajnokság befejezése előtt tárgyal a játékosokkal, a leendő igazolások pedig nagyban függnek majd a lejáró szerződésű futballistákkal folytatott tárgyalások eredményeitől.

A soproni klubhoz eddig egyetlen labdarúgó iránt érkezett konkrét érdeklődés. Csiszár Ákosért, akit még két évi szeződés köt a Matávhoz, bejelentkezett a Győri ETO FC. Bognár György vezetőedző szerint a klubnál a legnagyobb erősítés az lenne, ha a keretet sikerülne együtt tartani, és még egy-két poszton megerősíteni. "Még csak két hete vagyok itt, a lejáró szerződésű futballistákkal kapcsolatban a jövő héten egyeztetek a vezetőséggel, még kell egy kis idő, hogy megismerjek néhány játékost" - mondta Bognár. "Természetesen hallottam, hogy Csiszárt keresi a Győr, de én hallani sem szeretnék Ákos távozásáról. Soproni, helyi kötődésű játékos, amit nagyon fontosnak tartok. Ide tartozik, ráadásul szakmai szempontból is számítok rá a jövőben.