Vágólapra másolva!
Furcsa hír látott napvilágot a Kicker című újság csütörtöki számában. A lap tudni véli, hogy az Újpest egy csomagban, ötszázezer euróért szeretné eladni Lőw Zsoltot és Robert Vagnert. A klub tulajdonosa, Lukács Ferenc közben Prágában járt, ahol megtekintette a cseh kupadöntőt s néhány kiszemeltjét.

Lőw Zsolt mellett akár Robert Vagner is távozhat az Újpest labdarúgócsapatából. A német Kicker szerint a két labdarúgót egy csomagban árulja a fővárosi klub, s összesen ötszázezer eurót, azaz mintegy 125 millió forintot kér értük. Klaus Stabach, az Energie menedzsere a héten Budapestre érkezik, hogy tárgyaljon a részletekről, s egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a 28 éves, kétszeres válogatott támadó is érdekelné a Cottbust.

Az Újpest hivatalos honlapján Lukács Ferenc, a klub igazgatója beszélt prágai útjáról, amelynek során Gyulay Zsolt elnökkel megtekintették a 2-1-es hazai sikerrel zárult Slavia-Sparta cseh kupadöntőt. "Nagyszerű mérkőzést láttunk, ahol a Slavia biztosan verte meg a Spartát. A két csapatban több olyan futballistát is láthattunk, akik remekül bántak a labdával, közülük néhányat el tudok képzelni Újpesten is. Szeretnénk ilyen futballistákkal megerősíteni a keretünket nyáron, azonban a részletekről jelenleg még korai lenne beszélni" - nyilatkozta Lukács. Az Újpest eddig egy játékost, a győri Farkas Balázs szerződtette a 2002/2003-as idényre.