Vágólapra másolva!
Zsinórban negyedik mérkőzésén játszott döntetlent a Matáv Sopron, ezúttal a Debrecennel.

Borsodi Liga, 36. forduló, rájátszás a 7-12. helyért:
Sopron - Debrecen 1-1 (0-0)
Sopron, 3500 néző
vezette: Juhos
Sopron: Farkas - Vincze (Fehér 82.), Szabados, Prazenica - Orabinec, Pintér, Csiszár, Tóth I. - Javrujan (Bausz, 58.), Tóth M., Sira
Debrecen: Bíró - Plókai, Kuttor (Aleksic, 51.), Szekeres, Hanák - Kiss Z., Vadicska, Böőr, Majoros - Nenadic (Sketiani, 72.), Tiber (Kerekes, 46.)
gól: Tóth I. (50.), illetve Sketiani (81.)
sárga lap: Pintér (49.), illetve Majoros (31.), Kerekes (90.)

50. perc: a két Tóth kevergetett a bal oldalon, míg végül Mihály a szélről a pálya közepe felé futó István elé játszott, akinek 12 méteres jobblábas lövése Bíró kapust is érintve vágódott a bal alsó sarokba (1-0).

81. perc: miközben Vincze Gábort az alavonalon túl ápolták, Majoros a jobb oldalról középreadott, a berobbanó Sketiani pedig mintegy 6 méterről előrevetődve fejelt Farkas kapujának bal oldalába (1-1).

Az első negyedóra változatos, nagyiramú játéka után enyhe soproni mezőnyfölény közepette "leült" a meccs, aztán a játékrész végén újra adódtak lehetőségek mindkét kapu előtt.

A második félidő elején gyorsan vezetést szerzett a Matáv, amely támadásban maradt, ám a továbbiakban kihagyta helyzeteit, és ez megbosszulta magát. A hajrában egy szép támadás után egyenlítettek a vendégek.

Bognár György: "Több helyzetünk volt, mint a Debrecennek, amely szünet után gyakorlatilag egyetlen támadását góllal fejezte be. Vezetésünk után több lehetőségünk lett volna eldönteni a meccset."

Dajka László: "Reális a döntetlen, 0-0-nál nekünk is voltak helyzeteink, de 1-0 utána Sopron eldönthette volna a meccset. Minden megszerzett pontnak nagy az értéke, nem vagyok elégedetlen.

Ajánlat: