Vágólapra másolva!
Mindkét csapat gondosan vigyázott az egy-egy pontra, amit végül meg is szerzett. A rájátszás négy fordulója során mind az ETO, mind a Matáv négy döntetlent ért el, az eredmények alakulásának köszönhetően azonban ez is elegendő volt ahhoz, hogy jövőre is két első osztályú gárdája legyen a megyének. A megyei rangadón gól nem született, viszont a játékvezető kiosztott nyolc sárga lapot.

Győri ETO - Sopron 0-0
Győr, 3000 néző
vezette: Szabó Zs.
Győri ETO: Sebők - Böjte, Stark, Dienes - Bognár (Mracskó, 58.), Farkas B., Szanyó, Golovic (Erős, 80.), Károlyi - Nicsenko, Semenik (Weitner, 64.)
Sopron: Farkas B. - Vincze, Szabados, Prazenica (Perger, 53.) - Orabinec, Csiszár, Fehér, Somogyi, Tóth I. (Horváth R., 25.) - Sira, Tóth M. (Javrujan, 86.)
sárga lap: Bognár (9.), Golovic (32.), Stark (67.), illetve Horváth R. (34.), Orabinec (35.), Fehér (54.), Sira (67.), Csiszár (79.)

42. p: Orabinec vezette befelé a labdát a jobb oldalról, aztán Sirához játszott, aki a tizenhatosnál felpörgette a labdát, majd lágyan centiméterekkel a kapu fölé emelt.

A Győri ETO FC vezetői a szünetben köszöntötték a Rába ETO 20 évvel ezelőtt bajnokságot nyert csapatának tagjait. Verebes József és volt játékosai a szurkolók vastapsa közepette vették át az emlékplakettet

54. p: Károlyi jobb oldalról élesen csavart középre egy szabadrúgást, a veszélyesen szálló labdáról azonban középen mindenki lemaradt.

56. p: Bognár kanyarított középre egy labdát, Semenik nagyszerűen fejese a kapu bal oldalába tartott, de Farkas bravúrral szögletre tenyerelte a labdát.

63. p: Jobb oldali győri szögletet követően Farkas csúsztatta meg a labdát, amibe a kapu előtt Nicsenko még beleért, Szabados azonban a gólvonalról kivágta a labdát.

76. p: Orabinec bal oldali beadását Horváth R. alig fejelte mellé.

Tamási Zsolt (Győr): "Zártan, masszívan védekezett a Matáv, csak nagyon ritkán sikerült feltörnünk a hátsó alakzatát. Az óvatosság mindkét csapat részéről érezhető volt, hiszen az egy pont a biztos bennmaradást jelentette. Rendkívül nehéz év van mögöttünk, remélem, az ügyvezetés mindent megtesz azért, hogy jövőre ne ismétlődjön meg ez a rémálom."

Bognár György (Sopron): "Igazságos eredmény született, hiszen egyik kapu sem forgott sűrűn veszélyben. Látszott a két együttes játékán, hogy az egy pont stabilizálja jelenlegi helyzetüket, így mindkét oldalon kevés kockázatot vállaltak a játékosok.

Verebes József (egykori ETO-edző): "Nagyon kevés néző volt kinn, amit utólag nem is csodálok. Ez a futball eladhatatlan. Remélem, a későbbiekben ennél sokkal jobb ETO játszik majd a bajnokság élvonalában."

Tarsoly Csaba (a Győr tulajdonosa): "A húsz évvel ezelőtti bajnokcsapat, az ünnep és a mai nap szelleméhez méltatlan volt ez a mérkőzés, amiért elnézést kérek a szurkolóktól."

Papp Győző

Ajánlat:

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?