Vágólapra másolva!
Naszko Szirakovot, a Levszki Szófia jelenlegi technikai igazgatóját teszi felelőssé Kabát Péter amiatt, hogy végül nem maradt a bajnokcsapatban. A Vasas egykori labdarúgója az utóbbi félévet a Levszki együttesében töltötte, ám miután nem kapott megfelelő ajánlatot a szerződéshosszabbításra vonatkozóan, elfogadta a városi rivális CSZKA két évre szóló invitálását.

"Megértem, ha a szurkolók nem örülnek majd a döntésemnek, de higgyék el, nem az én hibám. Én a Levszkiben akartam maradni, nagyszerű hónapokat töltöttem a klubban, nem volt soha semmi bajom az edzőkkel és a játékostársakkal. Csupán Naszko Szirakov technikai igazgatóval nem értettük meg egymást, aki nem tett elém elfogadható szerződést. Már csupán az orvosi vizsgálat van vissza, és aláírhatom a kétéves szerződésemet a CSZKA együttesnél" - mondta a labdarúgó.

Kabát hat hónappal korábban a török Göztepe Izmir együtteséből tért haza, majd osztrák és német ajánlatokat visszautasítva elfogadta a szófiai együttes szerződését. Tagja volt a bolgár bajnok és kupagyőztes együttesnek, sőt a bolgár kupadöntőn ő szerezte csapata harmadik találatát. Kabár immáron a második Levszki-játékos, aki a riválishoz szerződött, a múlt héten Dimiter Makriev már megtette ugyanezt.

Pincési László

Ajánlat:

Kalandvágyó magyar futballisták