Vágólapra másolva!
Keller Józsefnek, a Ferencváros válogatott balhátvédjének még egyéves szerződése van, így a következő bajnokságban is játékosként és pályaedzőként is fog "működni" klubjában. Mivel Garami József elégedett tanítványa játékosteljesítményével, illetve edzői munkájával, egyelőre nincs szó egyik posztján sem a búcsúról.

"Játékos-pályaedzőként akarom folytatni, hiszen még egyéves szerződésem van, amit ki akarok tölteni" - mondta érdeklődésünkre Keller. "Az egy év letelte után pedig majd meglátjuk, hogyan tovább."

A balhátvéd az edzéseken a játékostársakkal együtt csinálja a gyakorlatokat, így kizárt a játékosok lógása. Ugyanakkor Keller annak is örül, hogy játékostársai feltétel nélkül elfogadják az általa diktált gyakorlatokat és tempót, talán azért is, mert ha az öreget nem kell noszogatni, akkor a fiatalabb sem moroghat.

Keller József most játékostársaihoz, illetve edzőtársaihoz hasonlóan szabadságát tölti. Úgy véli, a csapatra ráfér az erősítés, hiszen az UEFA-kupában való indulás akkor lehet eredményes, ha legalább három-négy helyen megerősítik a csapatot. Hogy honnan érkeznek játékosok, arra nem tudja a választ. Mindenesetre az albán Indrit Fortuzzi esetleges megszerzésével egyetért, ugyanis tavaly nyáron játékosként tapasztalhatta, hogy mit tud a válogatott csatár.

Burkovits Ferenc

Ajánlat: