Vágólapra másolva!
Próbajátékra az Üllői útra érkezett a tavalyi esztendő grúz gólkirálya, Zaza Zirakisvili, akit a Ferencváros együttese szeretne szerződtetni. Az év játékosa márciusban a Schalke csapatánál járt próbajátékon, de a kontraktus végül meghiúsult.

A Ferencváros UEFA-kupában induló együttese komolyan gondolja, hogy megerősíti csapatát a júliusban induló európai kupaküzdelmekre. Az Üllői útra érkezett próbajátékra ugyanis a Dinamo Tbiliszi csatára, Zaza Zirakisvili. A tavalyi bajnokság legeredményesebb futballistája (huszonegy góljával), mellesleg az év játékosa, márciusban már szerepelt európai megmérettetésen, de a gelsenkircheni Schalke vezetőinek tetszését nem nyerte el. "Remélem, a Ferencvárossal sikerült megegyeznem" - nyilatkozta a támadó, aki a grúz ligában 159 bajnokin 85 gólt szerzett. A Dinamo játékosa korábban játszott a Mretebi Tbiliszi, a Merani-Bacho Tbiliszi, a Gorda Rusztavi, a Morkinali-Kodako Tbiliszi és a portugál Farense együttesében.

A csapathoz tart két albán válogatott labdarúgó, Indrit Fortuzi és Nevil Dede is, az ő játékukat Pölöskei Gábor, a Fradi másodedzője a balkáni országban személyesen is megtekintette.