Vágólapra másolva!
Hetek óta itthon tölti a szabadságát Mátyus János, akinek a Bundesligában szereplő Energie Cottbus nem hosszabbította meg a szerződését. A válogatott védőnek akadnak hazai és külföldi ajánlatai is, de egyelőre kivár, s a legkedvezőbb lehetőséget szeretné kihasználni.

A válogatott védőtől az [origo] afelől érdeklődött, milyen ajánlatai vannak, s többek között egykori csapatai, a Kispest és a Ferencváros megkereste-e már?

"Akadnak ajánlataim idehaza bőven, ám nem szeretném felfedni a klubok kilétét, hiszen ez nem lenne sportszerű a részemről. Már csak azért sem, mert jeleztem az irántam érdeklődő vezetőknek, hogy ha lehetséges, inkább külföldön folytatnám pályafutásomat. Szerencsére ez ügyben sem panaszkodhatom, hiszen megkeresések akadnak, konkrétum azonban nincs. Június 30-án Cottbusba utazom, ahol elköszönök a társaktól, és elintézem a szokásos adminisztrációs ügyeket, majd reményeim szerint már új egyesületemben kezdem meg a felkészülést a következő idényre. Addig pedig kivárok, s igyekszem a szakmailag és anyagilag is a legkedvezőbb lehetőséget kihasználni" - nyilatkozta a válogatott védő.