Vágólapra másolva!
Hétfőn kezdte meg az edzéseket a Debrecen élvonalbeli labdarúgócsapata, amely új szakvezetővel és régi-új játékosokkal vág neki az idénynek. Egyelőre csak Sándor Tamás számít új szerzeménynek, de már a csapattal edz Dombi Tibor is.

"Mintegy hét előkészületi mérkőzést fogunk játszani, első osztályú külföldi együttesek ellen, az elsőt jövő hét szombaton. Huszonkét fős kerettel szeretnék dolgozni, remélhetőleg még ebben a hónapban kiderül, hogy kik érkeznek, és kik távoznak, s június 30-ig kialakul a végleges játékosállomány. Mindenesetre nagy hangsúlyt kívánok fektetni az állóképesség fejlesztésére, hetente kétszer vezényelt konditermi edzésben lesz részük a fiúknak" - nyilatkozta Szentes Lázár vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

A csapattal edz már Sándor Tamás, aki az izraeli Beitar Jeruzsálemtől tért haza, de felbukkant az edzésen Dombi Tibor is. Őt szerződése még a holland Utrechthez köti, de a klub nem adta ki játékengedélyét. A kiszemeltek között van még a Haladás középső védője, a brazil Flavio Pim, de felmerült a székesfehérvári Pomper szerződtetése is. Komolyan csábítják Horváth Ferencet, a Maccabi tel-Aviv válogatott csatára is könnyen lehet, hogy a Hajdúságba szerződik. Szentes Lázár munkáját Kondás Elemér pályaedző és Kun Gyula kapusedző segíti.