Vágólapra másolva!
Hétfőtől edzőtáborban készül a bajnoki idényre az MTK, egyelőre még a régi kerettel, csupán a Dunaferrtől visszatért Molnár Zoltán szerződtetését lehet kész tényként kezelni. No meg természetesen a korábbi sikeredző, Egervári Sándor újbóli Hungária körúti ténykedését, a komolyabb játékos igazolások azonban csak az elkövetkező napokban, vagy hetekben várhatók.

Ami biztos: három szlovákiai játékos például már a csapattal tart az említett táborozásra is, őket két hete maga Egervári mester szemrevételezte Fülöp Ferenc klubigazgató társaságában, ugyanakkor esetleges szerződtetésükről a kéthetes felkészülés végén dönt az MTK szakmai stábja. Döntés született viszont három jugoszláv labdarúgó, Lambulic, Skoric és Lazic eladásáról, ám utóbbi engedélyt kapott a kékek elöljáróitól, hogy ameddig nem talál magának új csapatot, a Hungária körúton tréningezhet, igaz, nem az első csapattal.

Az MTK-nak még mindig meg van az esélye a gólkirály Tököli Attila megszerzésére: a gólerős center ugyanis a hazai ajánlatokat meghallgatva az MTK és a Ferencváros invitálása közül választana, a kékek hívei persze attól tartanak, hogy az UEFA-kupa indulás miatt a Fradi előnyösebb tárgyalási pozícióban van. No meg persze, amennyiben Tököli a zöldeket választja, ez újabb kellemetlenségeket okozhat Várszegi Gábornak is, nem véletlen, hogy az MTK köreiben erősen próbálnak hatni a tulajdonosra, segítse elő a gólkirály leigazolását.