Vágólapra másolva!
Negyven órával a Brazília elleni negyeddöntőbeli veresége után tegnap hazaérkezett az angol labdarúgó-válogatott. A brit sajtó természetesen tele van elemzésekkel és értékeléssel, mindenki a fiatal, tehetséges csapat sikerekhez vezető, jövőbeli útját tervezgeti. A válogatott csapatkapitányának, David Beckhamnek a figyelme azonban a rövid nyári pihenő alatt a futballról a filmekre terelődik át, a "Spice Boy" ugyanis nemrégiben jelentős összeggel szállt be egy angol filmkészítő cégbe.

Amíg a közvélemény a válogatott volt csapatkapitánya, Tony Adams értékelésén vitázik (az Arsenal védője szerint Eriksson mesternek taktikát kell változtatnia és több kockázatot vállalnia ahhoz, hogy a kitűnő generáció beteljesíthesse az ígéreteket), David Beckhamnek végre van ideje új vállalkozásával is törődni.

Becks a közelmúltban 1 millió fontot (376,5 millió forint) áldozott egy kizárólag brit filmeket gyártó társaság tevékenységére. A futballsztár által megtámogatott Genuine Film Partnersnek jól jött a pluszpénz, mivel eddig csupán más társaságok által készített produkciókban voltak érdekeltségei, Beckhamnek köszönhetően azonban a filmesek megvalósíhatják régi tervüket: saját készítésű és finanszírozású mozik gyártásába kezdhetnek.

"David éles eszűen látta meg a filmgyártásban rejlő lehetőségeket. Mivel egy tisztességesen működő társaságról van szó, nagyon jó befektetésnek tűnik" - mondta a hírt kiszivárogtató forrás.

Természetesen egyből beszédtéma lett a házaspár új vállalkozása,sőt a rossz nyelvek szerint a legnagyobb hasznot az ex-Spice Girl feleség, Victoria Adams húzza a befektetésből, aki gyors és könnyű érvényesülést vár az üzlettől a filmvásznon.

Pircs Anikó

Ajánlat:

David Beckham

Korábban: