Vágólapra másolva!
A németek világbajnok Forma-1-es pilótája, Michael Scumacher legfrissebb interjújában Oliver Kahnnal való közös vonásairól beszélt. Schumi annak ellenére adott hízelgő személyleírást honfitársáról, hogy valaha is találkozott volna személyesen a vb-ezüstérmes hálóőrrel.

"Egészen sok közös vonás van bennünk, úgy mint önfegyelem, elszántság és elkötelezettség. Ezenkívül mindketten hasonlóan figyelünk a részletekre a felkészülésünk során. Oliver - akárcsak én - teljes odaadással végzi a munkáját és mindig mindent belead. Én legalábbis ilyennek látom a német labdarúgó-válogatott kapusát, anélkül, hogy személyesen is ismerném őt" - mondta a távol-keleti világbajnokság legjobb kapusának választott Oliver Kahnról Schumacher.

A futballkedvelő klasszispilótát természetesen a vb-döntővel kapcsolatban is megkérdezték. Michael arra a kérdésre, hogy cserélt volna-e Kahnnal a fináléban, érthetően egyértelmű nemmel válaszolt.

Pircs Anikó

Kahn nem akar Chilavert sorsára jutni20020626kahn.htmlSchumacher és Barrichello is nézi majd a döntőt20020629schumacher.html