Vágólapra másolva!
Nem kapkodja el, higgadtan meghallgatja az ajánlatokat, s csak ezt követően dönti el Horváth Ferenc, hogy melyik élvonalbeli csapat ajánlatát fogadja el. Az izraeli Maccabi Tel Aviv együttesétől nyáron hazatért válogatott középcsatár nem panaszkodhat, hiszen a fél NB I szívesen látná a soraiban.

Az érdeklődők között van Horváth korábbi egyesülete a Videoton, aztán a Dunaferr, a Debrecen gárdája - ugyanúgy, mint ahogy az Újpest is. A lilák egyébként kapusedzőjük, Brockhauser István javaslatára invitálják hetek óta Horváthot, ami nem véletlen, ugyanis az újdonsült újpesti kapustréner nem is olyan régen egy csapatban szerepelt a kiszemelttel Belgiumban, a Gent együttesében.

Magyar focihttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=29153

Horváth azonban még nem döntött, mert időközben kecsegtető ajánlatot kapott a ciprusi Apoel Nicosia csapatától, ráadásul a magyar bajnok ZTE is erősen kapacitálja a válogatottban tavaly a legtöbb gólt szerzett csatárt. A zalaiaknál nagyon bíznak abban, hogy sikerül megszerezniük, aki Waltnerrel és Keneseivel igazán veszélyes csatártriót alkothatna, ez esetben a ZTE nagyobb eséllyel vehetné fel a horvát NK Zagreb ellen a harcot a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Bánki József