Vágólapra másolva!
Bár az a ZTE és az Újpest is szívesen leigazolná, még mindig a Ferencváros labdarúgócsapatával edz Hrutka János. A válogatott védő elmondása szerint rosszul nézne ki, ha zöld-fehér nevelésként a Megyeri útra szerződne, szerinte a legjobb megoldást a külföld jelentené.

Kitűnő főszereplője lehetne a futballistasorsról készítendő filmnek Hrutka János, a Ferencváros védője. A "Rudi" becenévre hallgató labdarúgót két éve, a Kaiserslautern színeiben hetente láthattuk a Bundesliga összefoglalókban, valamint a Bajnokok Ligája közvetítéseiben, de feledhetetlen például az angol Seaman kapusnak lőtt parádés gólja is. Mára viszont teljes csend veszi körül a játékost.

A napokban ugyan felröppent, hogy a ZTE és az Újpest is szívesen leigazolná Hrutkát, aki ezzel szemben még mindig a Fradival edz, a szerepeltetésére azonban nem sok esély van. Ez azért meglepetés, mert Garami József, a zöldek mesteredzője télen még igen csak számított a védőre, jó futballistának tartotta őt, ám mivel Várszegi Gábor tulajdonos egyedül Hrutka fizetségét nem vállalta át a keretből, feltehetően a szakmai stáb is lemondott róla.

Foci volt, foci lesz. És most?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=29153Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=26900

Hrutka a ZTE és az Újpest állítólagos érdeklődéséről és terveiről ezt mondta: "Nem tudok a megkeresésekről, de nem is foglalkozom ezzel, hiszen ferencvárosi nevelésként hogy nézne ki, hogy Újpesten futballozzak. A legjobb mindenki számára az lenne, ha sikerülne külföldre szerződnöm. Nekem a Fradi a legkedvesebb, igyekszem is beverekedni magam a csapatba, de egyelőre nem úgy fest a dolog, hogy sikerülni fog. Nem adom fel a harcot, elvégre a klubnak is az az érdeke, hogy játsszam. Tudom, hogy nagy hullámhegyeket és hullámvölgyeket jártam be az elmúlt esztendőkben, azonban hiszem, előbb-utóbb ismét felfelé vezet az utam. Innen már csak arra vezethet. Remélem nem sokat kell várnom. Érdeklődőkben nincs hiány, más kérdés, hogy ez nem jelent automatikus megállapodást is."

Bánki József