Vágólapra másolva!
Immár 99 százalékig bizonyos, hogy Alessandro Nesta, a világ legdrágább védője az Internazionale játékosa lesz. Ha nem, marad a Laziónál - a hétfő délelőtti Cragnotti-Moratti villásreggelin ebben állapodott meg a római és a milánói klub elnöke. Az üzletet már csak apróságok akadályozzák: a kínált és a kért árban mindössze kétmillió euro a különbség.

Sergio Cragnotti, a Lazio tulajdonosa 30 millió eurót - 7,5 milliárd forintot - kér Nestáért, s ráadásképpen az olasz válogatott védekező középpályását, Cristiano Zanettit, Massimo Moratti viszont 28 milliót kínál, plusz a török Emrét vagy az olasz Ventolát.

Középhátvéd-börze Európában/sport/focivilag/20020708kozephatvedborze.html

Ha igazak a La Gazzetta dello Sport értesülései, akkor a Real Madrid hoppon marad, jóllehet a Marca című spanyol sportnapilap már-már tényként közölte Nesta érkezését.

Alessandro Nesta 26 éves, 187 centi magas és 79 kilós, nyolc éve játszik az olasz élvonalban, mindvégig a Lazio színeiben. 168 alkalommal játszott az első ligában, egy gólt szerzett, a válogatottban 43 találkozón még nem volt eredményes.

Ch. Gáll András