Vágólapra másolva!
Christian Vieri, az Internazionale és az olasz válogatott klasszisa úgy véli, hogy az angol és a spanyol labdarúgó-bajnokság sokkal szórakoztatóbb, mint a Serie A, mert szerinte hazájában a korábban megszokottól eltérően már nem a szép játék dominál.

EPA "Elsősorban mentálisan kell megváltoznunk, ez megoldás lenne a problémára" - nyilatkozott az Internazionale és a squadra azzurra gólzsákja a La Gazzetta dello Sportnak.

"Azt kell mondanom, hogy manapság az olasz stadionokban csúnya játékot láthatnak a nézők, rossz teljesítményt nyújtunk. Az angol és a spanyol mérkőzések sokkal látványosabbak" - vélekedett Vieri.

Az olasz támadó kitért csapata világbajnoki szereplésére is, szerinte azért estek ki már a nyolcaddöntőben, mert Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány túl óvatos volt.

Sportpolitikai okokra gyanakodnak az olaszokhttp://www.origo.hu/focivb/20020619azolaszok.htmlMelyik a legerősebb bajnokság?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=30610

"Remek támadóink vannak, akik legtöbbször csak a kispadot koptatták. Úgy gondolom, hogy ha nem csak az ellenfél játékára koncentráltunk volna, sokkal tovább jutunk. Nem hittünk eléggé önmagunkban, ez volt a baj" - nyilatkozta Christian Vieri.