Vágólapra másolva!
A három éve dúló szerelem eddig is ingatag lábakon állt Filippo Inzaghi, a Milan labdarúgója, és a csinos modell, Samantha De Grenet között, ám lehet, az igazi szakítópróba csak most következett el. A párocska ugyanis együtt nyaralt Francesco Cocóval, a Milan másik játékosával, és az olasz pletykalapok szerint össze is szűrte a levet Samanthával.

1999 decemberében ismerkedett meg egymással Pippo Inzaghi , aki akkor még a Juventus labdarúgója volt, és Samantha De Grenet. A showbizniszben nem ritka, hogy két nagy sztár egymásra talál, s ezt nem is lehet sokáig titkolni. A párocska három hónapig tudta titokban tartani kapcsolatát, amely, miután kiderült, lesifotósok hadát szabadította rájuk.

Kurnyikova után Capriati is titkos szeretőre lelt/sport/egyeni/tenisz/20020410kurnyikova1.htmlRadikálisan oldják meg az olasz légióskérdést/sport/focivilag/20020718radikalisan.htmlSamantha de Grenet honlapjahttp://www.samanthadegrenet.it/Házastársak és szeretőkhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=31733Ki a legszebb focista?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=20100

A hírek arról szóltak, nagyon szerelmesek egymásba, Simone Inzaghi, Filippo öccse meg is erősítette, megőrülnek egymásért. A gondot az jelentette, amikor tavaly nyáron Pippo elhagyta Torinót és elfogadta a Milan ajánlatát. Ekkor felröppent a hír, a 2001/2002-es bajnokság végével románcuknak is vége szakadt.

A Corriere della Sera július 15-én már arról számolt be, hogy a csinos színésznő-modell új csapatot és új szeretőt választott, s nyilvánosan csókolózott Francesco Tottival. Az Inzaghival történő váratlan kibékülés után új hír látott napvilágot: a párocska együtt nyaralt Szardínia egyik ismert üdülőövezetében, Costa Smeraldán Francesco Cocóval, aki - férfihoz méltó módon - nem vált érzéketlenné Samantha láttán.

Nagy kérdés, vajon a modell kitart végre valaki mellett, vagy újabb válogatott skalpokra fáj a foga?