Vágólapra másolva!
Roy Keane, a Zalaegerszeg elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Manchester United sztárlabdarúgója vasárnap megjelent önéletrajzi írásában bevallotta: nemrég kis híján visszavonult.

"Akkoriban minden rosszul sült el. Ki akartam rohanni a világból, mert nem tudtam elviselni a rám nehezedő nyomás. Elmúltam már 30 éves, nem volt erre szükségem" - mondta az ír válogatottól száműzött középpályás.

Ki a legjobb focista?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=36550Keane már várja a ZTE-meccset/sport/focivilag/bl/20020808apuskasstadionban.html

Szerinte akkor telt be a pohár, amikor a szeptember 15-i fordulóban kiállították a Newcastle otthonában rendezett rangadón. "Nem kétséges, jogosan járt a piros lap, mert dühömben Alan Shearer felé dobtam a labdát" - jegyezte meg.

Keane akkor veszítette el a türelmét, amikor a hazaiak klasszisa a 82. percben beállította a 4-3-as végeredményt. "Szerencsére a családom révén gyorsan túltettem magam a történteken, és így nem volt akadálya, hogy újabb négy évre hosszabbítsak" - tette hozzá.