Vágólapra másolva!

Nyerjen jegyet a Manchester United vendégjátékára!

Hétfőn segítségre volt szükség a mozinál kisebb atrocitások miatt, és biztonsági emberek vigyázták a klubház rendjét is. Pattanásig feszültek az indulatok és ez csak fokozódott a nap során.

Délután négy óra környékére összeverődtek az egerszegi drukkerek is, akik lemaradtak a meccsről. A kék-fehérek vezetői - élükön Lang József klubelnökkel - közben megállás nélkül tárgyaltak, több szálat is mozgatva a lezárt felső karéj esetleges megnyitásáról. Sokáig úgy látszott, hogy semmi esély az életveszélyesnek nyilvánított tribünrész kinyitására. Orbán Sándor, a stadion főigazgatója nem vállalta a felelősséget az esetleges balesetért. Még feljebb, minisztériumi szintekre ért az ügy, közben a szurkolókat nehezen lehetett csitítani.

Késő este jött az információ, hogy ezer embert még beengednek a volt Népstadionba. Éjszaka dolgozott a nyomda, reggelre lekerültek a jegyek Zalaegerszegre, így kilenc órakor ismét megnyit a klubház pénztára. Meg nem erősített információk szerint elsősorban a csapatot az NK Zagreb elleni mérkőzésekre elkísérő zalai szimpatizánsok kapnak a belépőkből, érdemes tehát minél előbb a helyszínre menni. Gyaníthatóan bőven maradnak olyanok, akik még a "második körben" is hoppon maradnak.

Hatszoros pénzt érhet egy ZTE-győzelem/sport/focivilag/bl/20020812hatszoros.htmlBozsik: két százalék esélyünk van a MU ellen/sport/focivilag/bl/20020809bozsik.html

Rengeteg újságíró is szeretne a helyszínről tudósítani: 160 fős a sajtóterasz, a kérelmek száma viszont jóval a 300 felett van. Csak az angolok 40 riporterrel és tévéssel érkeznek, így nagyon sok igényt a klubnak vissza kellett utasítani, amin a sportsajtó is háborog.

Közben Urbánék is gőzerővel készülnek a Vörös Ördögök ellen. Kocsárdi piros lapja, Nagy Lajos pedig makacsnak tűnő sérülése miatt nem játszhat, nagyon fognak hiányozni a jobb oldalról. Jó hír viszont, hogy Molnár Balázs és a Zágrábban a térdére rúgást kapó Radoslav Kral már ott lesz a kispadon. Bozsik Péter tegnap a taktikai repertoárt vázolta a fiúknak, ma pedig könnyű átmozgató tréning után délután indulnak Budapestre, ahol ismét a Hotel Európában ütik fel a főhadiszállást. Este már a Pénzügyőr pályáján gyakorolnak Keneseiék, szerdán pedig következhet a várva várt meccs.

A Manchester United 2002-2003-as kerete, mezszámokkal:
1 Fabien Barthez
2 Gary Neville
3 Phil Neville
4 Juan Sebastian Veron
5 Laurent Blanc
6 Rio Ferdinand
7 David Beckham
8 Nicky Butt
10 Ruud van Nistelrooy
11 Ryan Giggs
13 Roy Carroll
14 David May
15 Luke Chadwick
16 Roy Keane
17 Michael Stewart
18 Paul Scholes
20 Ole Gunnar Solskjaer
21 Diego Forlan
22 John O'Shea
23 Bojan Djordjic
24 Wes Brown
25 Quinton Fortune
26 Danny Pugh
27 Mikael Silvestre
28 Kirk Hilton
30 Ben Williams
31 Darren Fletcher
34 Lee Roche
36 Jimmy Davis
37 Danny Webber
38 Mark Lynch
39 Paul Tierney
40 Daniel Nardiello
41 Alan Tate
42 Kieran Richardson
43 Mads Timm
44 Luke Steele

Zsámár Roland