Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg labdarúgócsapatának keddi, manchesteri BL-veresége azt jelenti, hogy a magyar bajnok az UEFA-kupa főtábláján folytathatja nemzetközi szereplését. Erre még két hazai együttesnek van esélye: az FTC és az Újpest a második számú európai sorozat selejtezőjének csütörtöki visszavágóján harcolhatja ki a továbbjutást.

Az NB I-ben listavezető Ferencváros a ciprusi AEL Limassol otthonába látogat. A zöld-fehérek az augusztus 15-ei, Üllői úti első mérkőzésen 4-0-ra győztek, s ez az előny megnyugtatónak tűnik. "Egyáltalán nem tartunk az összecsapástól, tovább kell jutnunk, ez a legfontosabb" - mondta Garami József vezetőedző, majd hozzátette: "Egyvalami okozhat gondot, a hőség."

A találkozó magyar idő szerint 18.30 órakor kezdődik, s bár ez Limassolban 19.30, így is 30 fok körüli hőmérséklet várható. A csapat már kedden elutazott Ciprusra, ahol este edzést tartott, majd szerdán a mérkőzés helyszínén és időpontjában gyakorolt. A csütörtöki programban az esti meccs mellett egy délelőtti átmozgatás szerepel. A remélhetőleg továbbjutó együttes péntek délelőtt érkezik vissza Budapestre.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Garami a négygólos előny ellenére sem tervezi azt, hogy - már a vasárnapi, MTK elleni örökrangadót is szem előtt tartva - pihenteti néhány játékosát, s mint elárulta: valószínűleg ugyanabban az összeállításban küldi pályára csapatát, mint a szombati, Dunaferr elleni bajnoki mérkőzésen. Dunaújvárosban a Szűcs - Vukmir, Dragóner, Gyepes - Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek - Gera, Tököli, Leandro tizenegy kezdett.

A mérkőzést - amelyet a Sport1 élőben közvetít - a macedón Saso Lazarevski játékvezető dirigálja majd.