Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol csatára, Fernando Morientes kijelentette, hogy nem tudja elképzelni magát másik együttesben.  A klub edzője kijelentette: azt szeretné, ha Ronaldo érkezése ellenére - a sztárok villogása helyett  - az egység lenne a legfőbb ereje a BL-győztes együttesenek.
Fotó: EPA
Morientes a jövőben is Real-gólokat akar lőni
Fotó: Epa
Magyarország ellen

Nagy megdöbbenést váltott ki, amikor Morientes a Real Madrid kispadján foglalt helyet hétfőn, az Espanyol elleni győztes bajnoki mérkőzésen, mivel egy nappal korábban minden jelentős sajtó tényként közölte távozását a Barcelonához.

Ronaldo érkezése ellenére helyet kaphat a csapatban Morientes, ugyanis Vicente Del Bosque vezetőedző azt szeretné, ha a sztárok villogása helyett az egység lenne a legfőbb ereje a Real Madridnak.

Ronaldo máris megsérült/sport/focivilag/20020904ronaldo.htmlA Real Madridé a Szuperkupa/sport/focivilag/20020830areal.htmlReális, hogy Ronaldo reálos?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=46735

"Nagyszerű a keret, több klasszis áll a rendelkezésemre, de nem tőlük várom a megváltást. Ők egyedül nem nyerhetik meg a mérkőzéseket, ezért a társak segítségére is szükségük lesz" - szögezte le a sikertréner. "Az viszont nem tagadom, hogy könnyebb a dolgom, hiszen a legjobbakkal dolgozhatok együtt. Ronaldo, Zinedine Zidane, Luis Figo, Roberto Carlos vagy Raúl szinte garancia arra, hogy a Real Madrid a 2002-2003-as szezonban is nagy sikereket ér el."

Del Bosque 1999. novembere óta irányítja az együttest, azóta két BL-t (2000, 2002), egy spanyol bajnokságot (2001) és múlt pénteken Európai Szuperkupát nyert a Real Madrid.