Vágólapra másolva!
Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője egyaránt cáfolta, hogy nézeteltérésük lenne egymással. A szigetországi lapok azután írtak ennek ellenkezőjéről, hogy a klub David Beckhamet és Paul Scholest nem engedte el a portugálok elleni szombati barátságos mérkőzésre.

A média szerint a svéd szakember már hétfőtől igényt tartott volna a játékosok szolgálataira, de Ferguson jelezte, a keddi, Middlesbrough elleni bajnoki után csatlakozhatnak a kerethez. A középpályások az 1-0-ás MU-sikerrel zárult találkozón még szerepeltek, azonban a birminghami 1-1 alkalmával hiányoztak. Beckham vádli-, Scholes bokasérülés miatt maradt távol.

"Szó sincs arról, hogy semmibe venném Eriksson munkáját. Emberileg és szakvezetőként is nagyra becsülöm" - mondta Ferguson. A szövetségi kapitány kicsit furcsálja, hogy kollegája így nyilatkozott, de hangsúlyozta: nincs harag. "Szeretném, ha minden klubedző az egészséges játékosait már öt nappal a válogatott meccsek előtt elengedné. Remélem, a jövőben nem lesz hasonló probléma, úgy hogy gyorsan zárjuk le ezt az ügyet."