Vágólapra másolva!
A Spanyol Kupa első fordulójában a harmadosztályú Novelda együttese okozta a legnagyobb meglepetést azzal, hogy kiverte a sorozatból a Barcelona együttesét. A mérkőzés hőse a hazaiak csatára, Madrigál volt, aki mesterhármast szerzett.

Antonio Jesús Madrigál Vilchez 1976. január 19-én született Alicante városában, és első egyesülete a Valencia volt.

Az ifikorból kiöregedve azonban az egyesület nem tartott igényt rá, így Madrigál (mert ezt a művésznevet használja) megkezdte Odüsszeiáját a spanyol alacsonyabb osztályú csapatok között. A körutazást a Gandia nevű csapatnál kezdte, és egészen 1999 nyaráig itt futballozott, ám ekkor a harmadik vonalba frissen feljutott Alzirába igazolt.

Madrigál - Barcelona 3-2/sport/focivilag/20020912meglepetesek.html

A csapat a kiesés ellen küzdött még ebben a divízióban is, így Madrigál egy szezon után elhagyta a klubot, és a szintén harmadosztályú Terrassába igazolt, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen az Alzira a 2000-2001-es szezonban kiesett, míg a Terrassa megkapaszkodott a Segunda B-ben.

A csatár ennek ellenére ismét klubot váltott, és a Noveldába szerződött, amellyel a legutóbbi idényben a hetedik helyet szerezte meg. Klubjának honlapja szerint legfőbb erőssége fejjátéka, és az biztos, hogy a Barca elleni mesterhármasa után az érdeklődés középpontjába került.