Vágólapra másolva!
A szombati Újpest-FTC labdarúgó-mérkőzésen történt botrányos jelenetek miatt a lila-fehérekkel márciusban kötött reklámszerződés felbontását kezdeményezi a Magyar Posta Rt.

"Egyelőre nem kívánjuk kommentálni az ügyet, csak annyit mondhatok: a többi szponzorunk nem jelzett hasonló lépést" - mondta Gyulay Zsolt, az Újpest klubigazgatója. A vállalat azért döntött a visszalépés mellett, mert úgy véli: nem engedheti meg magának, hogy a közvélemény bármilyen szinten azonosítsa a nevét a lelátón történt szurkolói rendbontással, az erőszakkal és a vandalizmussal.

A hétfői vizsgálat megállapította, hogy a vandál szurkolók összesen - körülbelül - 700 ezer forintnyi kárt okoztak a Megyeri úti stadionban a mérkőzés előtt, alatt és után. Kétszázötven kitépett szék és egy szétvert mosdó a mérleg.

Sprintelő törökök várnak a Fradira/sport/magyarfoci/20020916sprintelo.htmlSzabó végig bízott a győzelemben/sport/magyarfoci/20020915szabo.html

A BRFK sajtóügyeletese arról tájékoztatott, hogy a csoportos garázdaság miatt őrizetbe vett, illetve előállított szurkolók ügyében továbbra is tart a vizsgálat.