Vágólapra másolva!
Bár a sportnapilap időről időre hírt ad Waltner Róbertről, a Zalaegerszegről Argentínába szerződött labdarúgóról, s legutóbb már örömhírről is beszámolhatott, miszerint a csatár felépült sérüléséből, a dél-amerikai lapok úgy tudják, ha nem javul a bokája, decemberben felbonthatja szerződését a Boca Juniors.

A sportnapilap információja szerint felépült bokasérüléséből Waltner Róbert, az argentin Boca Juniors magyar válogatott támadója, aki hétfő óta rendesen edz, és a tréningeken ontja a gólokat. Ennek ellentmondani látszik az Olé című újság pénteki számában megjelent rövid cikk, amely szerint amennyiben nem javul a játékos állapota, a Boca felbonthatja szerződését.

Lehet-e magyar focistából világsztár?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26844

A lap "Waltner: sérülések és folytatás" címmel közöl rövid írást, amelyben megemlíti, hogy a Boca Juniors vezetősége úgy gondolja, amennyiben Waltner sérülése, amely már szerződtetése óta kínozza, nem javul (a csatár jobb bokája hol fáj, hol nem fáj), akkor a legjobb lenne, ha szerződését decemberben felbontanák. A csatár ugyanis még egyetlen mérkőzésen sem tudott pályára lépni, ennek ellenére kapja fizetését. A lap kérdésére Alejandro Domínguez, a játékos menedzsere mindesetre egyelőre úgy nyilatkozott: "Róbert kitölti szerződését a klubnál."