Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozta a Mexikói Labdarúgó Szövetség azt a négy nevet tartalmazó listát, amelyből decemberig kiválasztják az új szövetségi kapitányt. A lista legillusztrisabb képviselője a Brazíliával világbajnoki címet szerző Luiz Felipe Scolari.

Négy nevet tartalmazó listát hozott nyilvánosságra a Mexikói Labdarúgó Szövetség, amelyek közül kijelölik majd a válogatott új szakvezetőjét. "Addig nem születik döntés, amíg mindegyikőjükkel nem beszéltünk" - nyilatkozta Alberto de la Torre, a szövetség elnöke.

A lista legelőkelőbb tagja kétségkívül Luiz Felipe Scolari, aki nyáron ötödik világbajnoki címéhez segítette Brazíliát. A jelöltek között található az argentin Carlos Bianchi és Ricardo Lavolpe, valamint az egykori Real Madrid-csatár, a hazájában nagy népszerűségnek örvendő Hugo Sánchez. Utóbbi két szakember egyébként Mexikóban dolgozik: Lavolpe a Toluca, Sanchez pedig a mexikóvárosi UNAM trénere.

Kiejtette Mexikót az amerikai mumus/focivb/20020617mexikoegyesult.html

Mexikó a világbajnokságon a legjobb tizenhat között esett ki az Egyesült Államokkal szemben, edzője, Javier Aguirre pedig a vébé után a spanyol Osasunához szerződött.