Vágólapra másolva!
Olasz internetes értesülés szerint elképzelhető, hogy a sorozatos vereségek miatt távozik Fabio Capello, az AS Roma edzője, s helyére José Antonio Camacho, a spanyol válogatott volt szövetségi kapitánya kerül.

A calciomercato.com című internetes futballmagazin úgy tudja, hogy a jelenlegi tréner napjai meg vannak számlálva, s Franco Sensi klubelnök a spanyol szakembert szeretné meghívni a kispadra.

Az exkapitány, aki a világbajnokságon a negyeddöntőig vezette együttesét, július 2-án távozott posztjáról, s akkor azt mondta, hogy egyelőre pihenni akar, egyébként pedig csak Spanyolországban tudja elképzelni jövőjét. Sensi jelöltjei között szerepel még Claudio Ranieri, Rudi Völler és Alberto Zaccheroni.

Tüntettek a szurkolók, csökkentek a részvényárak Rómában/sport/focivilag/20020923csokkeno.html

Az AS Roma a 2002-2003-as szezon eddigi mindhárom mérkőzésén kikapott, kétszer a Serie A-ban (Bologna, Modena), egyszer pedig a BL-ben (Real Madrid), ráadásul a soron következő összecsapása sem ígérkezik könnyűnek, hiszen szerda este a görög fővárosban az AEK Athén lesz az ellenfél a legrangosabb európai kupasorozat csoportküzdelmeinek második fordulójában.