Vágólapra másolva!
SMS-tudósítás a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Az angolok ugyanis az előző kiírásban idegenben katasztrofálisan szerepeltek a Bajnokok Ligájában, hat idegenbeli meccsükből ötöt elveszítettek, és így nem is lehet messzire jutni. Bíztató lehet Arsene Wenger számára, hogy ezúttal Dennis Bergkamp is ott lehet a csapatban, a repüléstől irtózó futballista ugyanis szülőhazájába a többiektől külön, autóval utazott el.

A hazaiak, akik az első játéknapon idegenben értek el gól nélküli döntetlent az Auxerre ellen, elsősorban a remek formában lévő jugoszláv csatárban, Mateja Kezsmanban bíznak, aki a holland pontvadászatban már hét gólnál tart. A PSV kapuját várhatóan ismét az a Ten Rouwelaar védi majd, aki a múlt héten a BL-ben mutatkozott be az első csapatban.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlProgram, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

A csoport másik meccsén a Borussia Dortmund számára az Arsenaltól elszenvedett vereség után csak a győzelem elfogadható, és Matthias Sammer együttesének esélyeit némileg növeli, hogy Lars Ricken és Marcio Amoroso is felépült sérüléséből - bár várhatóan mindketten csak a kispadon kapnak helyet.

Kérdéses még a cseh játékmester, Tomás Rosicky játéka is: az előzetes jelentések alapján még nem teljesen egészséges, ám senki sem lepődne meg azon, ha mégis kifutna a gyepre a Westfalen-stadionban. Az Auxerre-ből is éppen a legeredményesebb támadó, a francia válogatott Djibril Cissé hiányozhat majd, igaz, helyettese, a nyáron igazolt zimbabwei Benjamin Mwaruwari a gall pontvadászatban eddig meglehetősen jól pótolta.