Vágólapra másolva!
Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója frissen megjelent könyvében a spanyol válogatott vb-kudarcáról, a jelenlegi és a jó évtizeddel ezelőtti Realról is leírja véleményét, emlékeit.

"Azért csak a vb-negyeddöntőig jutott a spanyol válogatott, mert a játékosok megijedtek a nagy lehetőségtől, és nem mertek kockáztatni" - állítja könyvében Valdano.

"Nem hitték el, hogy mire képesek, és nem alkottak igazi csapatot" - fogalmazott az 1986-os mexikói világbajnokságon aranyérmes argentin csatár.

A spanyol vb-bukás/focivb/20020622spanyolorszagkorea.htmlrealmadrid.comhttp://www.realmadrid.com/Real Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=27000

A szakember a Real Madrid néhány egykori és jelenlegi sztárját is méltatta: Emilio Butraguenóval könnyű volt nyerni, míg Hugo Sanchezt csak a siker érdekelte, és még a játszótéren a gyerekek közé is beállt volna, hogy rúgjon néhány gólt.

Valdano szerint José Antonio Camacho "a nagy vezér", Raúl a "kolosszális csatár, a hátvédek rossz szelleme", Zinedine Zidane pedig "a futball istene".