Vágólapra másolva!
Olasz lapértesülés szerint a Real Madrid még nem utalta át az Internazionale labdarúgócsapatának a Ronaldóért járó összeg első részletét, azaz 10 millió eurót.

A Centrocampo című újság úgy tudja, hogy a törlesztést már október elején meg kellett volna kapnia a milánói klubnak. Amennyiben a spanyolok rövid időn belül nem egyenlítik ki a számlát, Massimo Moratti elnök levelet ír a FIFA-nak, s kéri, hogy a brazil sztár azonnal térjen vissza.

A Real Madrid cáfolta, hogy nem utalta át az összeg első részletét. A spanyol klub emlékeztet arra, hogy a megállapodás értelmében az első évben négy részletben - háromhavonta - összesen 7,5 millió eurót kell fizetni a brazil sztárért, s a törlesztés első részét szeptember 15-én már teljesítették. A következő szerintük december 15-én lesz esedékes.

Del Bosque: Ronaldo nem kövér/sport/focivilag/20021014delbosque.htmlDi Stefano: Ronaldo fogyjon le!/sport/focivilag/20021013distefano.html

A 26 éves vb-gólkirály több mint egy hónapos huzavona után, röviddel a nevezési határidő lejárta előtt, augusztus 31-én szerződött Milánóból a Real Madridhoz 35 millió euróért. Az Internazionale cserébe januárban még megkapja az argentin Santiago Solarit is.