Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Az Arsenal azt az Auxerre-t fogadja, amelyet három hete idegenben is legyőzött, és a papírforma alapján most sem várható más eredmény. Az Ágyúsok a hét végén a bajnokságban ugyan elveszítették veretlenségüket, de a BL-ben ebben a kiírásban még nem kaptak gólt, míg az Auxerre mindössze egyszer talált be. Igaz, a franciáknál most már pályára léphet a sérüléséből felépült Khalilou Fadiga és Olivier Kapo, sőt, a hírek szerint Djibril Cissé is játékra jelentkezett, de így is a hazaiak a favoritok.

Dortmund - PSV
Dortmund, 20.45
Arsenal - Auxerre
London, 20.45

Az Arsenal támadósorát a sérüléssel bajlódó Dennis Bergkamp távollétében Thierry Henry és Nwankwo Kanu alkotja majd, és az is elképzelhető, hogy a kispadon már ott lesz a súlyos sérüléséből felépülőben lévő Robert Pires is - őt azonban valószínűleg csak akkor cserélik be, ha már biztos a győzelem. Egy diadallal a Borussia Dortmund is továbbjuthat, de a BVB-nél a hét végi, Bielefeld elleni hazai gól nélküli döntetlen után nem a legjobb a hangulat. Matthias Sammer mester szerint azt a botlást a játékosok most tehetik jóvá, hiszen ha nyernek, akkor a következő két BL-találkozón nem kell annyira összpontosítaniuk.

Az A csoport állása/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

Egy biztos: a dortmundiak nem számíthatnak az orrtörést szenvedett válogatott védőre, Christoph Metzelderre, és Sammer valószínűleg megint csak a kispadra ülteti az előző szezon gólkirályát, Marcio Amorosót, aki a Bielefeld ellen először volt kezdő, de csalódást okozott.

A PSV-nél még nagyobb a sérüléshullám: a Kevin Hofland, Andre Ooijer, Remco van der Schaaf, Leandro, Wilfred Bouma, Arnold Bruggink szextettből valószínűleg csak Hofland és Bruggink léphet pályára, márpedig az eindhovenieknek még a lehető legjobb összeállításban is kemény falat lenne a Borussia.

(FOCIVILÁG)